Home
  Opdrachtgever
  Notuleerservice
  Secretariaatsservice
  Referenties
  Nieuws
  Contact
aanmelden voor onze nieuwsbrief

Schakel voor de werving en selectie van uw secretaresse de deskundigheid en het netwerk van Secretary for You in!

U bent op zoek naar een nieuwe medewerker? Deze nieuwe medewerker moet voldoen aan alle gevraagde competenties en qua persoonlijkheid uitstekend bij uw organisatie passen. Deze zoektocht is een tijdrovend proces. 

Secretary for You neemt u dit proces graag uit handen. Wij brengen u in contact met gekwalificeerde professionals met een meerwaarde voor uw organisatie. Een gedegen werving & selectieprocedure zorgt ervoor dat u uit een aantal kandidaten kunt kiezen die daadwerkelijk voldoen aan de wensen en eisen. 

Een uitgebreid intakegesprek gaat vooraf aan de werving & selectieprocedure. Tijdens dit intakegesprek inventariseren wij de behoefte, geven advies, stellen een profiel op en bespreken de procedure.

Wij streven ernaar om twee geschikte kandidaten aan u voor te stellen. Dit zijn kandidaten die ook echt voldoen aan de eisen die u heeft gesteld en die passen binnen de organisatie.

Dankzij ons grote netwerk, kennis van de markt en van het secretaressevak, maar bovenal door onze mensenkennis weten wij snel een aantal geschikte kandidaten voor u te werven en selecteren. 

Neem contact op met Secretary for You voor meer informatie over de werving & selectie van secretarieel personeel.