Home
  Opdrachtgever
  Notuleerservice
  Secretariaatsservice
  Referenties
  Nieuws
  Contact
aanmelden voor onze nieuwsbrief

Schakel de deskundigheid en het netwerk van Secretary for You in indien u snel een tijdelijke, vakkundige secretaresse nodig heeft.

Uw secretaresse is voor een langere periode uitgeschakeld wegens ziekte, gaat met zwangerschapsverlof of neemt langdurig verlof. De werkzaamheden moeten dan echter wel door kunnen gaan op de manier zoals u dat gewend bent.

De professionele en gekwalificeerde secretaresses van Secretary for You zijn direct effectief en efficiënt inzetbaar. Deze secretaresses worden door ons persoonlijk geselecteerd. Zij hebben vele jaren secretariële ervaring bij diverse organisaties en weten zich snel wegwijs te maken in elke organisatie. Zij leveren de gewenste ondersteuning zodat u zich kunt concentreren op de core business.

Zodra u een concrete vraag heeft, maken wij een afspraak voor een intakegesprek. In dit gesprek inventariseren wij de behoefte, geven advies, stellen een profiel op en bespreken de procedure.

Binnen twee dagen na deze afspraak, kunnen wij aangeven of wij u van dienst kunnen zijn. Wij bieden altijd twee geschikte kandidaten aan, waaruit u een keuze kunt maken.

De kandidaten worden bij u gedetacheerd gedurende de gewenste periode tegen een afgesproken uurtarief.

Neem contact op met Secretary for You voor meer informatie.