Home
  Opdrachtgever
  Notuleerservice
  Secretariaatsservice
  Referenties
  Nieuws
  Contact
aanmelden voor onze nieuwsbrief

De Letselschade Raad
www.deletselschaderaad.nl
Secretary for You heeft aan De Letselschade Raad gedurende het project GOMA op professionele en deskundige wijze ondersteuning verleend.

Deze gedragscode is binnen anderhalf jaar tot stand gekomen. Het gevoerde tempo kon mede gerealiseerd worden door de prima secretariële ondersteuning. Ook incidentele 'spoedklussen' zijn voor Secretary for You geen probleem en worden professioneel en op een prettige manier afgehandeld.
Ik kan Secretary for You van harte aanbevelen voor het ondersteunen van projecten. Caroline Blom (Platformoverleg/projectorganisatie)

Dura Vermeer
www.duravermeer.nl

Balans
www.balansdigitaal.nl

  

Gemeente Utrecht
www.utrecht.nl


Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

www.hdsr.nl

 

Humanitas DMH
www.humanitas-dmh.nl

Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra
www.nfu.nl
NFU - Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra

Ordina
www.ordina.nl

ONVZ
www.onvz.nl

Prezzent
www.prezzent.nl

Provincie Utrecht
www.provincie-utrecht.nl
In 2009 heeft Secretary for You een onderbezetting op het bestuurssecretariaat snel verholpen. Opvallend was de hoge kwaliteit van de geleverde kandidaten.
De ervaren secretaresse die de functie heeft opgepakt had zich de werkzaamheden snel eigen gemaakt. En heeft naar volle tevredenheid van de gedeputeerde als ook haar teamgenoten ruim 9 maanden voor ons gewerkt.
Ik kan Secretary for You dan ook van harte aanbevelen!
Marie Louise Verhoef Teamleider SDC

SeederDeBoer
www.seederdeboer.nl
SeederDeBoer is een middelgroot consultancybureau met de ambitie wereldberoemd te worden in Nederland. Voor al onze interne communicatie, opslag van documenten, opdrachtdossiers en personeelszaken werken we met Sharepoint. In verband met vervanging tijdens vakantie zochten wij een tijdelijke professionele collega die met name ook op het gebied van Sharepoint thuis is. De door Secretary for You voorgestelde Officemanager sloot precies aan bij onze vraag en zij heeft ons bureau goed ondersteund. De snelheid van het eerste contact en het oppakken van de vraag hebben wij als zeer positief ervaren. Het initiatief om eerst persoonlijk kennis te maken vonden we erg prettig. Evelien van Driel Officemanager

Straumann
www.straumann.nl
Tot twee keer toe heeft Secretary for You de juiste kandidaten geselecteerd voor de werving & selectie van een Directiesecretaresse en een Financieel Administratief Medewerker. Opvallend daarin is de treffende match die wordt gemaakt. De werving & selectie is vakkundig en deskundig uitgevoerd en er zijn alleen kandidaten aangeleverd die ook echt bij de wensen en eisen van ons aansloten. Beide kandidaten werken nog steeds naar volle tevredenheid bij ons. De samenwerking met Secretary for You is heel plezierig verlopen.
Maaike Jansen P&O

YNNO
www.ynno.nl

Yonder
www.tss-yonder.com
Yonder is een bedrijf met een grote Roemeense ICT vestiging. Om de groei van het bedrijf te faciliteren is een Nederlandse front-office ingeregeld die de verantwoordelijkheid heeft voor marketing, sales en klantcontacten. Binnen deze context waren wij op zoek naar een duizendpoot met ervaring in het werken met internationale opdrachtgevers en eigen internationale vestigingen.

Secretary for You heeft voor ons in korte tijd de kandidaat gevonden die aan bovenstaande beschrijving voldoet. Het hele traject van selectie en begeleiding tijdens deze fase hebben wij als uitermate professioneel en daarnaast ook heel plezierig ervaren. Sterk punt van Secretary for You is dat de kandidaten die door hen geselecteerd worden dit ook zo ervaren. Het mag duidelijk zijn dat ik Secretary for You na inmiddels meerdere malen succesvol te hebben samengewerkt met een gerust hart aan iedereen wil aanbevelen.
John Rentinck COO