Home
  Opdrachtgever
  Notuleerservice
  Secretariaatsservice
  Referenties
  Nieuws
  Contact
aanmelden voor onze nieuwsbrief

Secretary for You is sterk in het leveren van kwaliteit en dienstverlening op maat!

Secretary for You is onderscheidend door haar persoonlijke aanpak en doordat kwaliteit bovenaan staat. Door de kosten laag te houden kan Secretary for You kwaliteit leveren tegen aantrekkelijke tarieven. Onze PR bestaat voornamelijk uit mond-tot-mond reclame. Tevreden opdrachtgevers bevelen ons aan bij hun klanten. De beste reclame die een organisatie kan krijgen.

Door middel van een full service concept zijn wij in staat om alle secretariële vraagstukken binnen een organisatie op te lossen. Elke organisatie heeft specifieke wensen en eisen op het gebied van management ondersteuning. Daarom biedt Secretary for You dienstverlening op maat.

Wij stellen persoonlijk contact erg op prijs. U krijgt een vast contactpersoon toegekend die alles in staat stelt om een optimale dienstverlening te verzorgen. Door middel van een intakegesprek proberen wij uw vraag te inventariseren en een goed beeld te krijgen van de wensen en eisen.

Graag zouden wij ook met u in contact komen. Zodat u zelf kunt ervaren wat uw businesspartner in secretariële dienstverlening voor u kan betekenen.