Home
  Opdrachtgever
  Notuleerservice
  Secretariaatsservice
  Referenties
  Nieuws
  Contact
aanmelden voor onze nieuwsbrief

Bent u op zoek naar een notulist die een vakkundig en professioneel verslag van uw vergadering kan maken tegen een scherp tarief? Schakel uw betrouwbare partner Secretary for You in.

Secretary for You heeft jarenlange ervaring in het notuleren van vergaderingen voor diverse gerenommeerde organisaties. Wij zorgen ervoor dat er een professioneel verslag wordt afgeleverd, zodat u met een gerust hart kunt gaan vergaderen.

De notulistes van Secretary for You zijn gespecialiseerd in de  verslaglegging van diverse vergaderingen bij verschillende organisaties. Daardoor weten zij van elke vergadering of bijeenkomst een vakkundig en correct verslag te maken. De notulistes worden geselecteerd op opleidingsniveau, ervaring en deskundigheid. Alle notulistes die voor Secretary for You werken, zijn uitstekende experts op het gebied van notuleren.
Voordat wij een vergadering voor u gaan notuleren, vindt er eerst een intakegesprek plaats, waarin precies wordt afgestemd welke verslagvorm voor de vergadering van toepassing is. Wenst u bijvoorbeeld een uitgebreid verslag of juist een samenvattend verslag. Indien gewenst, kan de vergadering ook worden opgenomen.

Neem vrijblijvend contact op met Secretary for You voor meer informatie over onze notuleerservice.