Home
  Opdrachtgever
  Notuleerservice
  Secretariaatsservice
  Referenties
  Nieuws
  Contact
aanmelden voor onze nieuwsbrief

Secretary for You is gespecialiseerd in interim opdrachten.

Uw secretaresse is voor een langere periode uitgeschakeld wegens ziekte, gaat met zwangerschapsverlof of neemt langdurig verlof. De werkzaamheden moeten dan echter wel door kunnen gaan en het liefst op de manier zoals u dat gewend bent.

Het is uiteraard mogelijk om via vele kanalen in contact te komen met freelance secretaresses die u kunt inschakelen wanneer u tijdelijke capaciteit nodig heeft. Het heeft echter voordelen om daarvoor een bureau in te schakelen. Secretary for You heeft namelijk een groot bestand met kwalitatief hoogwaardige secretariële professionals. Professionals die door ons persoonlijk zijn geselecteerd en die al vaker met Secretary for You hebben samengewerkt. Wij weten dan ook feilloos aan te geven welke professional het beste bij uw organisatie is in te zetten. Daarnaast is het zo dat wij direct voor vervanging kunnen zorgen indien de interim professional om wat voor reden dan ook uitvalt.

De professionele en gekwalificeerde secretaresses van Secretary for You zijn direct effectief en efficiënt inzetbaar. Zij hebben vele jaren secretariële ervaring bij diverse organisaties en weten zich snel wegwijs te maken in elke organisatie. Zij leveren de gewenste ondersteuning zodat u zich kunt concentreren op de core business.

Zodra u een concrete vraag heeft, maken wij een afspraak voor een intakegesprek. In dit gesprek inventariseren wij de behoefte, geven advies, stellen een profiel op en bespreken de procedure.

Binnen twee dagen na deze afspraak, kunnen wij aangeven of wij u van dienst kunnen zijn. Wij bieden altijd twee geschikte kandidaten aan, waaruit u een keuze kunt maken.

De kandidaten worden bij u gedetacheerd gedurende de gewenste periode tegen een afgesproken uurtarief.

Neem contact op met Secretary for You voor meer informatie.